Pentru București și alte orașe livrarea se poate face prin FanCourier, costul transportului fiind  17 lei, sau cu Poșta Română, costul livrării fiind 13 lei. Pentru comune și sate livrarea se face doar prin Poșta Românâ și este 13 lei. Livrarea este gratuită pentru comenzi cu valoare peste suma de 300 lei, excepție făcând perioadele când există oferte speciale.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

RO54BTRLRONCRT0334244001 (plati in LEI), Banca Transilvania