POVESTEA BRĂȚĂRII SUCCESULUI

povestea-bratarii-succesuluiPovestea Brățara Succesului a început în 2012 când jobul de key account manager nu-mi mai aducea  fericirea sufletească, ci doar o împlinire financiară pentru care devenisem sclavă și mi-am propus să fac o schimbare, să fac ceea ce-mi place. Cochetam demult cu ideea de a-mi face propriile bijuterii (eu fiind mereu fascinată de bijuterii), însă m-a ținut frica pe loc.

Drumul către sufletul și potențialul meu a început de la prima carte de dezvoltare personală, Brian Tracy – “Schimbându-ți gândirea, îți schimbi viața” – care mi-a schimbat clar drumul vieții, apoi au mai urmat alte zeci de cărți de dezvoltare personală și psihologie și am prins elan în cursul vieții, știam că eu sunt căpitanul propriei mele vieți așa că am pornit afacerea Brățara Succesului.Mi-am dorit prin această afacere să creez o bijuterie care să te motiveze să devii propriul stăpân al gândurilor și vieții tale, să fie un reminder pentru obținerea fericirii tale, brățările să fie încărcate cu scopuri precise și la vederea brățării să știi că ți-ai propus ceva, să fii perseverent în ceea ce faci.

Cu trecerea timpului, am introdus și alte bijuterii, cum ar fi colierele, cerceii, brățările pentru gleznă.

Acum realizăm bijuterii la comandă, pandantive pentru brățări și coliere, gravăm texte, poze, astfel încât bijuteria să aibă amprenta fiecăruia, să fie doar a lor și povestea lor. Bijuteria să te conecteze la un moment frumos si plin de emoție din viața ta, acesta este scopul afacerii mele. Creez bijuterii pentru a aduce cât mai multă bucurie femeilor.