Magazinul Brățara Succesului livrează coletele pe teritoriul României prin Fan Courier, DPD și Sameday, în funcție de zona de livrare.

Termene de livrare

  • Bijuterii din stoc, listate pe site: 2-4 zile lucrătoare
  • Bijuterii personalizate cu text/ poză: 4 zile lucrătoare
  • Bijuterii cu design propriu: 20 zile lucrătoare (bijuteriile la comandă au termen de 15 zile lucrătoare la ANPC).

Costuri livrare:

– Fan Courier / DPD / Sameday: 18 lei lei. Coletul ajunge de pe o zi pe alta la adresa, plata se face curier sau online;
Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat.

Comenzile plasate în zilele de sîmbată și duminică sau de sărbatori legale vor fi procesate și confirmate în prima zi lucrătoare.

Conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor art. 16, litera c) Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 următoarele:

  • c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, asadar conform legii, bijuteriile gravate/realizate conform specificatiilor clientului nu se pot returna. In aceasta categorie intra orice bijuterie gravata, bijuteriile cu nume sau cele realizate conform specificatiilor clientului.

Legea completa o puteti citi aici: http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Bijuteriile standard (fără gravură) pot fi returnate doar în cazul în care acestea nu au fost purtate și nu prezintă semne de uzură datorate manevrării defectuoase și sunt însoțite de factura fiscală și ambalajul în care au fost expediate. Clientul are dreptul să îi fie returnați banii (pentru acest serviciu este nevoie de un cont bancar) sau să înlocuiască bijuteria cu un alt produs, cu aceeași valoare sau mai mare.

Costul transportului tur-retur este suportat de client. Bijuteriile zgâriate sau rupte nu se pot returna.

În cazul în care un produs a beneficiat de transport gratuit, depășind o limită impusă de noi cu transport gratuit și dorește sa returneze produsul, va trebui să achite taxele de transport de tur/retur. La returnarea banilor, se vor scădea din factură taxele de transport.

Nu se fac retururi cash, doar online.