Magazinul Bratara Succesului livreaza coletele pe teritoriul Romaniei prin Fan Courier si Posta Romana.

Livrarea produselor gravate se face in 24 ore lucratoare de la plasarea comenzii, bratarile cu snur, bratarile cu lant si cerceii din argint se livreaza in maxim 4 zile lucratoare de la plasarea comenzii, iar produsele facute la comanda, dupa model propriu (modele din argint rodiat si aur) se livreaza in 5 zile lucratoare de la emiterea comenzii.

Costul transportului este:

– Fan Curier, taxele de transport costa 17 lei in orasele mari (unde are sediu Fan Courier), coletul ajunge de pe o zi pe alta la adresa, plata se face curier;
– Posta Romana, livrare doar in comune si sate, taxe transport 13 lei, coletul ajunge in 3 zile lucratoare la oficiul postal de care apartineti, plata se face la ghiseu.

Comenzile de peste 300 lei vor beneficia de transport gratuit.

Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda, in intervalul orar 09:00 – 17:00.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat/ Posta Romana.

Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

RETURNARI / SCHIMBARI DE PRODUSE

Conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor art. 16, litera c) Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 următoarele:

c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, asadar conform legii, bijuteriile gravate/realizate conform specificatiilor clientului nu se pot returna. In aceasta categorie intra orice bijuterie gravata, bijuteriile cu nume sau cele realizate conform specificatiilor clientului.

Legea completa o puteti citi aici: http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Bijuteriile standard (fara gravura) pot fi returnate doar in cazul in care acestea nu au fost purtate si nu prezinta semne de uzura datorate manevrarii defectuoase si sunt insotite de factura fiscala si ambalajul in care au fost expediate. Clientul are dreptul sa ii fie returnati banii (pentru acest serviciu este nevoie de un cont bancar) sau sa inlocuiasca bijuteria cu un alt produs.

Costul transportului tur-retur este suportat de client. Bijuteriile zgariate, rupte nu se pot returna.