20 De Idei Inspirate De Cadouri Pentru Cupluri, Pentru Valentine’s Day

Dacă ești în pană de inspirație și vrei să îți surprinzi persoana iubită de Valentine’s Day sau Dragobete, cu un cadou cu totul special, noi venim in ajutorul tău cu câteva idei.

Noi, la Brățara Succesului, ți-am pregătit un ghid cu idei de cadouri de matching bracelets, brățări din argint, brățări personalizate, cercei si coliere.

BRĂȚĂRI CUPLU- SETURI

Dacă vreți să purtați împreună câte o brățară din argint, atunci seturile matching bracelets ar fi o idee bună. În felul acesta, veți fi mereu conectați la momentele frumoase dintre voi.

Brățările de cuplu cu puzzle simbolizează o potrivire perfectă între parteneri, completarea perfectă.
Acest set de brățări pentru cuplu indică ideea de ciclitate, unul fără celălalt, viața nu ar mai fi atât de frumoasă.
Dacă amândoi sunteți pasionați de călatorii, atunci brățările cu avion ar fi un cadou minunat pentru voi. Când le veți privi, vă veți aduce aminte de toate momentele frumoase din vacanțe.
Brățările cu piese de puzzle se potrivesc perfect și reprezintă o conexiune puternică între parteneri.
Setul acesta reprezintă cea mai puternică legatură de iubire dintre parteneri. Este o declarație profundă de iubire, dăruirea propriei inimi este o dovada extraordinară de iubire.

Noi v-am arătat câteva modele de brățări de cuplu, însă pe site găsiți toate modelele: https://www.bratarasuccesului.ro/categorii-produse/bratari/pandantiv-argint/set/ea-si-el/

Brățări personalizate cu text sau poză

Aceste cadouri pot fi purtate de ambii parteneri sau separat.

Pe acestă brățară cu inimioare vă puteți grava inițiala. Pot fi brățări de cuplu sau poate fi un cadou pentru partener/ parteneră. Brățara poate fi purtată in permanență la mână.
Acest pandantiv poate fi personalizat cu inițialele voastre și poate avea mai multe culori de șnur. La descrierea brățării puteți observa că aveți posibilitatea de a alege culoarea de șnur dorită sau dimensiunea si tipul brătării.
Brățara personalizată cu poză este cel mai emoționant cadou ( am făcut cei mai mulți clienți fericiți cu acest model de brățară ). În funcțe de etapa relației, puteți alege o poză cu voi doi sau voi și copilul/ copiii.
Puteți scrie pe acest bănuț de 16 mm o declarație de iubire sau un alint, ceva care reprezintă relația voastră.
Adaugă un text pe această plăcuță dreptunghiulară care caracterizează relația voastră de iubire.

PROPUNERI DE CADOU PENTRU EA

Printre cele mai reușite cadouri pentru femei de Valentine s Day se numără bijuteriile cu simbolul inimii, mai ales dacă alegi un model inedit.

O declarație de iubire scrisă pe un pandantiv din argint, pe care o poate purta în permanență la mână. Aș zice că este cel mai inspirat cadou pentru o femeie.

Acest colier este o declarație sigură de iubire.

PROPUNERI DE CADOU PENTRU EL

Brelocul personalizat cu bănuț și poza voastră îl poate purta mereu la el și îi aduce aminte mereu de relația voastră frumoasă.
Brelocul personalizat cu text poate fi gravat cu un text de iubire, ceva care să aparțină relației voastre.
Brelocul pătrat poate fi personalizat cu text sau cu poza voastră.
Brățara cu placuță din argint poate fi personalizată cu text sau simboluri.

Acestea au fost propunerile noastre, sperăm să vă fi fost de ajutor în alegerea cadoului potrivit persoanei iubite.
Produsele noastre pot fi văzute și la sediul nostru din București, Intrarea Catedrei nr. 2, Etaj 1, interfon 11, lângă Carrefour Nicolae Caramfil si Ponderas și începând cu 8 februarie in Afi Cotroceni, Bd. Vasile Milea nr. 4, Etaj 1, zona târgului de Valentine’s Day/ Mărțișor.

2 thoughts on “20 De Idei Inspirate De Cadouri Pentru Cupluri, Pentru Valentine’s Day

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.